Saturday, June 10, 2023

Zeer getalenteerde mensen

29 april 2013


Mijn dagen zijn enorm gevuld - een beetje zon opnemen aan Santa Monica Beach

Ik heb maar een paar uur slaap per dag nodig om op volle cappaciteit te leven. Het grootste voordeel dat ik haal uit deze natuurlijke aard van me, is dat ik enorm veel kan beleven in één dag.

Wanneer kanker bij mij toesloeg iets meer dan 2 jaar geleden, besloot ik om heel bewust en 'vol' te leven want ik kon toch niet meer voorspellen of de medicijnen zouden helpen of niet. Dit was ook het beste component dat kon toegevoegd worden aan de therapie.

Ik geef nooit medisch advies, dokters zeggen me steeds "Behandelingen en hun resultaten zijn zo persoonsgebonden dat je moet leven of sterven met je eigen beslissingen". Dus besloot ik om zo veel mogelijk muziek te maken en om zo veel mogelijk te beleven van het leven dat mij nog rest op deze planeet.

Een medische check up komt er weer aan en ik ben dan altijd een beetje zenuwachtig om in het grote onbekende te stappen. Kanker heeft me eens benaderd maar heeft me nog niet neer gekregen. Statistisch gezien, is het een andere manier aan het zoeken om me te pakken te krijgen. Het is een volhardend roofdier.

Maar het creatieve brein werkt volop en dat houdt me gaande. Vandaag, werk ik dus aan vele projecten met een hoop zeer getalenteerde mensen.

 


Kanker viel mijn lichaam aan een goede 2 jaar geleden


De prachtig getalenteerde groep King, die zong op een nummer dat ik en Avicci hadden geschreven


De ogelooflijk getalenteerde Adam Lambert die zijn songteksten instudeerd vooralleer hij de pannen van het dak zingt


Mega getalenteerde James Newton Howard (componist), Will Smith en ik bij het opnemen van een score bij Sony Pictures


De getalenteerde producer Arthur Baker, samen met de enige echte Taylor Dayne en ik


De multi getalenteerde muzikant en goeie vriend, American Idol's Russell Graham in de studio met mij en Avicii


Mijn Hitmaker Gitaar en de getalenteerde Avicii, die echt geweldig met mij kan samenwerken aan songteksten


Ik op de set bij de ongelooflijk getalenteerde Daft Punk's "Get Lucky" clip.