Sunday, May 26, 2024

Een dag uit het leven van Nile Rodgers


Een dag uit het leven van Nile Rodgers - Gemaakt door Alexandre Guidetti

Sinds ze bij mij een agressieve prostaatkanker hadden ontdekt in oktober 2011, word ik geconfronteerd met een ongelooflijk drukke agenda waar zelfs een levenslange workaholic als ik bijna niet aan kan tippen.

Terwijl ik aan een maandenlange tour bezig was in Duitsland en Zwitserland, vloog ik zelfs over en weer naar Californië om de clip "Get Lucky" van Daft Punk op te nemen. Bij het terugkomen naar Europa moesten we in een dorp genoemd Braunschwieg verblijven omdat in de stad waar we optraden alle hotels vol zaten voor een of andere conventie.

Hier is een korte film in Braunschwieg, Duitsland getiteld, "een dag uit hetleven van Nile Rodgers".

 


Ik en Pharrell tijdens een pauze bij "Get Lucky" toen ik net vanuit Duitsland was overgevlogen


Een conventie in Hannover dwong ons te verblijven in een dorp Braunschweig genoemd.


Dit paleis in Braunschweig is een waarlijk grootwarenhuis met parking op het dak


Sommige van de spullen uit mijn schooljaren dat ik vond in deze Braunschwieg muziek shop


Ik die de "Nile Smile" draagt op ons eerste optreden na Braunschwieg


Zoon van heroïne verslaafde ouders, vond ik deze spuitenstoel recht tegenover mijn Braunschweig hotel - Hmm...


Kim die "I Want Your Love" zingt net na Braunschwieg


Ik werd overspoeld door de vele herinneringen en Gerd zijn inzet om de gave van de muziek op deze manier voort te zetten


Nachtelijk uitzicht vanuit het Braunschwieg hotel


Folami die zingt en Ralph op de drums op ons eerste optreden na Braunschwieg


Het uitzicht uit mijn hotelkamer van Braunschweig