Thursday, July 25, 2024

Hier en nu!

4 december 2013


Ik heb de beste vrienden en volgers van de wereld en daarvoor ben ik oprecht dankbaar

Mijn liefste en loyale Blog volgers,

Ik heb jullie twee lange blogs geschreven om jullie wat bij te laten benen. Vergeef me enigszins dat ik ze nog niet op de site heb kunnen zetten... het is namelijk de foto's kiezen om er op zetten dat mij steeds enorm veel tijd kost, ik hoop dat jullie ze zullen lezen want ze zijn bijna zo lang als een kleine roman. Er is zo veel gebeurd sinds mijn laatste post en ik moet jullie nog over veel vertellen.

Het is mogelijk dat ik ze niet ga kunnen posten tot ik terug thuis ben binnen enkele weken, ik hoop dat je me alsnog even deze tijd gunt. De nicknaam van mijn blog is "Mijn kanker, muziek, en leven", dit is voor een goede reden. Heden ten dage, zijn dat de dingen die me het meest in mijn bestaan definiëren.

Hoewel ik momenteel kankervrij ben, weet ik dat ik maar één doktersvisite verwijderd ben van quasi alles, dus het "kankervrij" zijn is voor mij maar een relatief begrip.

Kanker, en het effect dat het heeft op iemand die mijn blog volgt, is een dagelijkse gebeurtenis.

Muziek, heeft nog nooit zo uit mij gevloeid zoals nu en ik ben nog nooit eerder zo productief geweest.

Het leven, heeft nog nooit zo de moeite waard gevoeld.

Ik heb de beste vrienden en volgers in de wereld en daarvoor ben ik oprecht dankbaar. De twee nieuwe ENORME blogs zal ik online zetten zodra ik door mijn duizenden foto's ben die ik heb genomen sinds mijn laatste post.

Met liefde, nederigheid en respect,

 

 


Backstage met een familie in Singapore


Met vrienden backstage na een CHIC show in Singapore